El Park Güell ofereix visites guiades durant el Pont de la Puríssima i Nadal

10/11/2022 - 13:56 h

El Park Güell activa les visites guiades cada dia del pont de la Puríssima, del 3 a l’11 de desembre, i durant els dies de Nadal, des del 23 de desembre fins el 8 de gener. El parc us convida a conèixer la història, la simbologia i els valors naturals patrimonials de l’espai de la mà de guies especialitzats.

Les visites s’oferiran en català, castellà, anglès i francès, depenent del dia i la franja horària seleccionats. En el cas del català, seran a les 12 hores dels diumenges (4 i 11 de desembre i 8 de gener) i del dilluns 26 de desembre. El recorregut dura una hora, aproximadament, i es farà en grups d’un màxim de 25 persones.

El preu general de la visita és de 22€, que inclou l’entrada del Park i el guiatge. Les persones que disposin del carnet de veïns/es i del registre Gaudir Més tenen l’entrada gratuïta al parc, amb la qual cosa només hauran de pagar el preu de la visita guiada (12€). Les sessions ja estan a la venda i se’n pot consultar la informació i fer la reserva en aquest enllaç.