Un cap de setmana per sortir en família abans de l'arribada del fred

11/11/2022 - 13:47 h

A Barcelona sempre hi ha plans a fer, i el millor moment per gaudir-los és al cap de setmana. Rutes informatives per conèixer la ciutat, exposicions pels més petits i tallers per aprendre més sobre el cel i la galàxia són només algunes de les coses que es podran fer aquest cap de setmana a la ciutat. Us convidem a donar-hi una ullada i apuntar-vos a les que més us agradin.

Ruta per descobrir la sostenibilitat del Parc de les Glòries

Vols conèixer en profunditat tots els espais que ofereix el Parc de les Glòries? Aquest cap de setmana podreu fer una ruta pel parc, centrada en totes aquelles solucions urbanístiques sostenibles que s’han implementat en la transformació d’aquesta zona emblemàtica de la ciutat. Tot passejant, s’explicaran els sistemes per estalviar aigua o solucions energètiques, entre d’altres.

Diumenge 13 de novembre d’11:00  a 12:00 hores

Més informació

El món invisible dels insectes

La natura i en especial els insectes que ens envolten amaguen un món invisible. En aquesta exposició i amb motiu de la Setmana de la Ciència, podreu descobrir les estructures diminutes que ens envolten, però que no podem observar a simple vista al Centre Cívic Can Deu.

A partir d’aquest divendres 11 de novembre

Més informació

Taller ‘Sota els estels’

Si ets un amant del cel i els estels no et pots perdre la sessió d’astronomia sota la carpa d’un planisferi al Centre de Natura-Aula Ambiental Can Soler per conèixer els misteris de les constel·lacions. Durant la jornada, l’artista visual del cosmos, Julia Moreno, també presentarà l’exposició El Cosmos fet Art.

Diumenge 13 de novembre a les 11:00 hores

Més informació

Vlll Aniversari del Castell de Torre Baró

El Castell celebra el seu vuitè aniversari al peu del Parc Natural de Collserola! Per celebrar-

ho com es mereix estan previstes activitats per a totes les edats i més d’una sorpresa al llarg de la jornada. No t’ho pots perdre!

Diumenge 13 de novembre de 10.00 a 14.00 hores

Més informació