Moment Solar, present a la fira Smart City

14/11/2022 - 12:03 h

L’Ajuntament de Barcelona participa un any més a l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), enguany sota el lema ‘Barcelona leads the way / Barcelona lidera’. Hi exposarà més de quaranta projectes per avançar cap a una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa: entre ells, dues plaques solars del projecte MES Barcelona i Moment Solar.

Moment Solar és una campanya que busca aprofitar els terrats per generar energia solar, que és neta, de proximitat i renovable. A més, a dia d’avui són més eficients i assequibles per a la ciutadania que mai. Així, un projecte com aquest encaixa dins el marc d’un congrés com el SCEWC, que busca la transformació urbana arreu del món.

La campanya ofereix assistència tècnica a domicili, a través d’estudis personalitzats i posant la ciutadania en contacte amb experts. Aquests poden fer des del projecte inicial i el pressupost fins a la instal·lació i el manteniment. A més, Moment Solar ofereix assessorament en tot el procés, incloent l’ajuda en la sol·licitud de subvencions. Pot sol·licitar-se més informació aquí.

La capital digital del sud d’Europa

L’Ajuntament de Barcelona rebrà, en el marc del congrés, més de 50 delegacions internacionals interessades en conèixer les polítiques públiques de la ciutat, així com els projectes que s’hi presenten, provinents de la Unió Europea, Llatinoamèrica i diversos països asiàtics.

A més de les plaques solars, l’estand de l’Ajuntament donarà a conèixer l’app SMOU, un mòdul de Bicing elèctric, un carregador de cotxe elèctric Endolla, el robot assistent ARI i molts altres projectes.

La programació completa de l’Ajuntament a l’Smart City Expo World Congress pot consultar-se en aquest enllaç.

Fotos: SCEWC / Ajuntament de Barcelona