Tornen per Setmana Santa les visites guiades al Park Güell

15/03/2023 - 09:45 h

El Park Güell activa les visites guiades durant la Setmana Santa i caps de setmana d’abril.

Les visites guiades tornaran al Park Güell cada dia de Setmana Santa (de l’1 al 10 d’abril, ambdós inclosos), i els caps de setmana del 15-16, 22-23 (St. Jordi) i del 29-30 d’abril. Durant el recorregut d’aproximadament una hora i en grups d’un màxim de vint-i-cinc persones, aquesta activitat permet conèixer la història, la simbologia i els valors naturals i patrimonials d’aquest reconegut espai en mans de guies especialitzats. 

Els idiomes de les visites són el català, castellà i anglès, en funció del dia i la franja horària escollida. Les visites en català, concretament, tindran lloc a les 12 h dels dissabtes 1 i 8 d’abril i el cap de setmana de Sant Jordi 22-23 d’abril a les 10 h, sent en aquest últim cas, amb un 50% de descompte en el preu del guiatge.

El preu de la visita és de 22€, on s’inclou l’entrada del parc i el guiatge, però si opteu per la visita guiada en català, hi ha una promoció i costa 16€. 

Aquells que disposin de carnet de veïns/es o registre Gaudir Més només hauran de pagar el preu del guiatge, que és de 12€. Les sessions ja es poden reservar i es pot consultar tota la informació a: https://parkguell.barcelona/ca/planifica-la-teva-visita/visites-guiades