La Capell organitza una subhasta per adquirir els dibuixos dels 73 barris de Barcelona presentats durant el festival Model

16/06/2023 - 13:38 h

Fins al dia 20 de juny la ciutadania pot presentar ofertes on-line per als dibuixos dels 73 barris de Barcelona que es van exhibir a 73 Barcelones, una exposició que va tenir lloc el passat maig durant Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona. La subhasta es donarà per finalitzada de forma presencial a la llibreria la Capell el mateix dia 20.

Les interpretacions cartogràfiques creades i dissenyades per arquitectes que van conformar l’exposició 73 Barcelones, de Model Festival d’Arquitectures de Barcelona 2023, podran ser ara adquirides en una subhasta on-line organitzada per La Capell en el marc de les activitats de +Model.

Fins al dimarts 20 de juny es poden fer ofertes per als  dibuixos a la pàgina web, tot i que el procés final de la subhasta es durà a terme a la pròpia llibreria el mateix dia 20 de les 18 a les 20 hores. En cas d’haver realitzat una oferta per web és recomanable assistir presencialment d’igual manera, ja que l’oferta pot ser superada.

L’exposició 73 Barcelones va presentar mapes dels 73 barris de la ciutat produïts per arquitectes locals a la galeria del DHUB entre el 20 i el 30 d’abril. Cada arquitecte va representar un dels barris des de la seva perspectiva personal, replantejant i redibuixant la ciutat tal com la coneixem. El resultat són les cartografies dels 73 barris de Barcelona que posen en qüestió les formes de representació vistes fins ara.

L’exposició va ser comissariada per Noa Yarkoni, Tiffany Whittaker i Mar Gené, guanyadores del Premi Model a l’Experimentació de Comissariat.

Ara, totes aquestes obres estan disponibles al públic mitjançant aquesta subhasta, que donarà els seus beneficis íntegrament a la Beca Model per a veus emergents.