Vine a celebrar l’últim “Obrim carrers” de la temporada!

21/06/2023 - 12:41 h

L’“Obrim carrers” celebra aquest dissabte i diumenge, 24 i 25 de juny, la darrera edició de la temporada, obrint un cop més a la ciutadania els carrers Gran de Gràcia i Sants - Creu Coberta per passejar, jugar o gaudir del comerç de proximitat.

L’última oportunitat per gaudir d’aquests eixos dels districtes de Gràcia i Sants-Montjuïc sense cotxes, fums i soroll de trànsit! Gran de Gràcia i l’eix Sants – Creu Coberta viuran aquest cap de setmana (dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00 h) una darrera edició de l’“Obrim carrers”, abans de marxar de vacances.

Com és habitual, aquesta iniciativa no se celebra durant els mesos de juliol i agost. Per tant, aquest cap de setmana serà la darrera vegada que es tallarà la circulació de vehicles, i es deixarà tot l’espai d’aquests grans eixos disponible per als vianants: ja sigui per passejar, aprofitar per fer unes compres amb tranquil·litat a les botigues de la zona, llegir un llibre a la fresca o improvisar un joc al mig del carrer amb els amics.

L’“Obrim carrers” es tornarà a celebrar el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre.

 

Convivència amb bicicletes i patinets

Cal recordar que a l’“Obrim carrers” hi ha algunes excepcions i els vehicles del veïnat que surtin dels seus aparcaments o s’hi dirigeixin hi poden circular, sempre des del carrer transversal més proper i seguint les instruccions dels auxiliars de trànsit i de la Guàrdia Urbana. Consulta els detalls en aquest enllaç.

Les bicicletes i els patinets també hi poden circular.però els usuaris han de respectar sempre la preferència de les persones que es desplacen a peu: han de circular a un màxim de 10 km/h i, en cas que hi hagi aglomeracions de persones, és obligatori baixar del vehicle i anar a peu. Consulta el cartell informatiu.