Torna l’Obrim Carrers el 2 i 3 de setembre!

29/08/2023 - 09:00 h

L’Obrim Carrers es torna a posar en marxa a partir d’aquest cap de setmana, 2 i 3 de setembre, després de la pausa de les vacances d’estiu. Així, els carrers que formen part d’aquesta iniciativa es tornaran a transformar cada dissabte i diumenge en grans espais dedicats al passeig, al lleure i al joc i a gaudir del comerç de proximitat...

Quins són els carrers que obrim a la ciutadania a partir del 2 i 3 de setembre?

  • Eix de la Creu Coberta – carrer de Sants (entre la plaça d’Espanya i el carrer de Munné).
  • Gran de Gràcia (entre el carrer de Nil Fabra i el pla de Nicolás Salmerón).

Durant el mes de setembre, l’Obrim Carrers se celebrarà seguint l’horari d’estiu, de 10.00 a 21.00 hores. A partir del primer cap de setmana d’octubre, però, l’horari d’inici i final s’avançarà una hora.

Durant els caps de setmana, doncs, aquests grans eixos estaran a total disposició de les persones vianants, sigui per passejar-hi o sigui per aprofitar per fer unes compres amb tranquil·litat a les botigues de la zona, llegir un llibre a la fresca o improvisar un joc al mig del carrer amb la colla.

 

Convivència amb bicicletes i patinets

Cal recordar que a l’Obrim Carrers hi ha algunes excepcions i els vehicles del veïnat que surtin dels seus aparcaments o s’hi dirigeixin hi poden circular, sempre des del carrer transversal més proper i seguint les instruccions dels auxiliars de trànsit i de la Guàrdia Urbana. Consulta els detalls en aquest enllaç.

Les bicicletes i els patinets també hi poden circular, però els usuaris han de respectar sempre la preferència de les persones que es desplacen a peu: han de circular a un màxim de 10 km/h i, en cas que hi hagi aglomeracions de persones, és obligatori baixar del vehicle i anar a peu. Consulta el cartell informatiu.