Aquest diumenge, afectacions a la mobilitat als entorns del carrer de Pi i Margall

03/11/2023 - 14:11 h

Aquest diumenge, 5 de novembre, es produiran diverses afectacions de trànsit en el marc de les obres d’urbanització del carrer de Pi i Margall, en el tram comprès entre la plaça de Joanic i el carrer de Pau Alsina, a causa de l’asfaltat de diversos carrers. Els vials afectats són els carrers de l’Escorial, de Pau Alsina, de Ca l’Alegre de Dalt i d’Hipòlit Lázaro.

Afectacions al carrer de l’Escorial

Els treballs començaran amb l’asfaltat del carrer de l’Escorial, en el tram entre els carrers de Ramon i Cajal i de Bruniquer. Quedarà exclusivament un únic carril habilitat en sentit ascendent i, en sentit descendent, es produirà un tall a la cruïlla del carrer de Pi i Margall amb el carrer de Pau Alsina. Només hi podran passar els autobusos, el veïnat i els serveis. El trànsit es desviarà pels carrers d’Encarnació, Ca l’Alegre de Dalt, Pi i Margall (en sentit de pujada) i Hipòlit Lázaro, per continuar per la travessera de Gràcia. Quedaran tallades també les incorporacions del carrer de Pi i Margall des dels carrers de Ca l’Alegre de Dalt i Joaquim Ruyra, la qual cosa obligarà els vehicles a continuar la marxa en sentit de pujada.

A causa dels treballs de senyalització, en el tram entre el carrer de Bruniquer i la travessera de Gràcia, quedarà un únic carril de circulació habilitat en cada sentit en aquest àmbit.

 

Afectacions al carrer de Pau Alsina

Els treballs d’asfaltat del carrer de Pau Alsina es duran a terme per meitats, i afectaran primer el costat Besòs i després, el costat Llobregat, un cop finalitzats els treballs al carrer de l’Escorial. Durant la jornada, es deixarà un carril habilitat al trànsit en sentit ascendent.

 

Afectacions al carrer de Ca l’Alegre de Dalt

Aquest mateix dia i un cop finalitzats els treballs del carrer de Pau Alsina es pavimentarà també el carrer de Ca l’Alegre de Dalt. Per fer-ho s’ocuparà i es tallarà tot el carrer de Ca l’Alegre de Dalt entre els carrers d’Encarnació i de Sant Lluís, i l’accés serà exclusiu per a veïns i serveis. Els vehicles es desviaran pels carrers d’Encarnació, Torrent de les Flors, travessera de Gràcia, Escorial i Pi i Margall. També es veurà afectada la circulació de la línia 114 de bus, que, en lloc de continuar recte cap al carrer de la Providència, girarà pel carrer de Pi i Margall.

 

Afectacions al carrer d’Hipòlit Lázaro

Seguidament i un cop finalitzats els treballs al carrer de Ca l’Alegre de Dalt, es duran a terme els treballs d’asfaltat del carrer d’Hipòlit Lázaro amb el carrer de Pi i Margall, amb ocupació i tall de la circulació de vehicles només al carrer d’Hipòlit Lázaro. L’accés al carrer es farà pels carrers de Pau Alsina i dels Romans, aquest últim amb un canvi de sentit cap a Llobregat entre els carrers de Pau Alsina i d’Hipòlit Lázaro. S’habilitarà també un pas de veïns i serveis a la cruïlla entre el carrer dels Romans i el carrer de Pau Alsina.

 

Afectacions dilluns 13 de novembre al carrer de l’Escorial

Dilluns dia 13 es produiran també afectacions a la cruïlla del carrer de l’Escorial amb el carrer de Bruniquer per treballs de reparació del clavegueram. A causa d’això quedarà un únic carril de circulació habilitat en sentit ascendent pel costat Llobregat del carrer de l’Escorial.