Vine a celebrar la transformació del carrer de Pi i Margall!

14/12/2023 - 12:00 h

Una festa amb música, activitats infantils i familiars, xocolata i comerços oberts donarà la benvinguda a aquest nou eix cívic el diumenge 17 de desembre.

Ja han finalitzat les obres que han transformat el carrer de Pi i Margall en un nou eix cívic més amable amb el veïnat, que fomenta la mobilitat sostenible i afavoreix el comerç de proximitat. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Barcelona vol convidar tota la ciutadania a una festa el diumenge 17 de desembre.

La inauguració, que es durà a terme durant una jornada d’obertura comercial de la campanya de Nadal, serà una bona ocasió per conèixer de primera mà aquesta nova artèria. Així, entre les 11.00 i les 14.00 hores, el carrer s’omplirà de diverses propostes per convidar tothom a descobrir la nova configuració de la via. La programació inclou diverses atraccions escampades per tot el carrer, com ara actuacions musicals, nadales, xocolata desfeta i activitats infantils.

Gràcies a la transformació, el carrer disposa de més espai destinat als vianants, amb un disseny que convida al passeig i a gaudir del comerç de proximitat, amb voreres més amples i grans zones d’estada. La nova configuració també fomenta la mobilitat sostenible perquè prioritza els desplaçaments en transport públic, a peu o en bicicleta.

Finalment, Pi i Margall destacarà per la presència del verd, que s’incrementarà de manera notable. Tanmateix, les restriccions imposades per la sequera han impedit realitzar totes les plantacions previstes, que no es reprendran fins que no quedi superada aquesta fase.