Promocionem el nou llibre ‘Estimada Collserola’ per celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes

11/12/2023 - 12:06 h

Barcelona Llibres vol sumar-se a la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes (11 de desembre) amb una acció promocional a Instagram del llibre ‘Estimada Collserola’ de Raúl Deamo.

El nou llibre ‘Estimada Collserola’ recull les il·lustracions de les rutes que Raúl Deamo ha fet durant un any per la serralada i posa en valor la bellesa i la rellevància d’aquest pulmó verd de la ciutat. Ens descobreix la gent que hi viu, els seus corriols i pistes i ens endinsa pels boscos fins a arribar a turons, pantans, horts, masies, ermites i paratges naturals de gran bellesa. Una excursió il·lustrada per una muntanya que no et deixa mai de sorprendre.

En el marc de la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes anunciem l’entrega de 3 exemplars del llibre. Qui vulgui aconseguir un d’aquests exemplars, pot participar en l’acció de les xarxes socials, seguint les normes següents:

 

INSTAGRAM

Participació

– Cal tenir un compte d’Instagram i complir els requisits següents:

*Tenir més de 14 anys.

*Residir a l’Estat espanyol.

*Participar en l’acció a través d’un perfil d’Instagram real i actiu, sense anomalies i que no es pugui considerar susceptible d’haver-se creat amb l’única intenció de participar-hi. Per això només seran vàlids perfils amb foto de perfil. L’organització es reserva el dret de desqualificar perfils, i se n’exclouran els que tinguin comportaments aparentment abusius o malintencionats. Davant de qualsevol indici d’identitat falsa o ús fraudulent d’un perfil, l’organització es reserva el dret d’excloure de manera immediata el perfil participant, de manera unilateral i sense necessitat de notificació o justificació.

*Seguir el perfil d’Instagram de Barcelona Llibres.

*Clicar “m’agrada” a la publicació explicativa de l’acció de difusió.

*Comentar la publicació mencionant tres usuaris d’Instagram en un comentari.

– Es desqualificaran les respostes discriminatòries, ofensives, insultants o de menyspreu cap a una persona / un acte o un esdeveniment / una institució / una ciutat, així com les respostes que facin propaganda política o de difusió d’idees, actituds o accions xenòfobes, racistes, discriminatòries envers la raça, el sexe, el pensament, la religió i, en general, contràries o ofensives en relació amb els drets humans.

– L’acció seguirà les normes d’Instagram.

 

Mecànica

 – El mètode de participació en l’acció i la tria de guanyadors dels llibres es detallaran en la publicació específica pujada al compte d’Instagram de Barcelona Llibres.

– Es triaran els perfils guanyadors a través de l’extensió AppSorteos per a Google i el dimecres 20 de desembre s’anunciaran en una publicació d’Instagram.

– Es podrà participar en l’acció des del moment de la publicació fins al dia 18 de desembre de 2023, a les 23.30 hores.

– Als perfils seleccionats se’ls contactarà per missatge directe d’Instagram per demanar-vos les seves dades personals.

– Les persones guanyadores disposaran de 2 mesos per recollir el seu llibre a la Llibreria de la Sala Ciutat, al carrer Ciutat 2 de Barcelona. Horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15h a 20h, i dissabtes de 10 a 14h.

 

Premi

– Els tres perfils guanyadors obtindran cadascun un exemplar del llibre ‘Estimada Collserola’ de Barcelona Llibres.

 

Addicional i comú per a totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Barcelona:

  1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
  2. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants NO s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Barcelona.