Tall de trànsit a la cruïlla de la Baixada de la Glòria amb Mare de Déu del Coll

18/01/2024 - 12:09 h

L’afectació, provocada per les obres de substitució de les escales mecàniques i reurbanització de la zona, estarà activa entre els dies 22 de gener i 9 de febrer.

Arran d’aquest tall, el tram del carrer de la Mare de Déu del Coll situat entre la Baixada de Briz i la Baixada de la Glòria quedarà en atzucac i només es permetrà l’entrada a guals i serveis. A més d’això, l’accés als guals del carrer de la Mare de Déu del Coll, des de la Baixada de la Glòria i cap a al carrer dels Albigesos, es farà pel passatge de Garcia i Robles.

La circulació del bus 87 quedarà afectada i es desviarà pels carrers Santuari, Mare de Déu del Coll, plaça de Mons, viaducte de Vallcarca, República Argentina i plaça de Lesseps. La informació dels itineraris provisionals està disponible a les parades.

El trànsit de vianants romandrà obert, tot i que a l’àmbit de les obres serà desviat per la zona que quedarà lliure.

D’altra banda, es retiraran els contenidors de recollida selectiva situats als números 84, 90 i 139 del carrer de la Mare de Déu del Coll, i els situats al número 64 es traslladaran davant del número 42.

El veïnat haurà de baixar la brossa entre les 20.00 i les 22.00 hores i deixar les bosses en el lloc on hi havia els contenidors. El servei de recollida retirarà les bosses durant la nit i a l’endemà al matí es netejaran els espais amb aigua freàtica.

Es prendran les mesures necessàries per minimitzar les molèsties derivades d’aquests treballs.