- Inici
- / Últimes notícies
- / Actualitat
- / El Balcó Gastronòmic del Port Olímpic completa l’oferta
El Balcó Gastronòmic del Port Olímpic completa l’oferta
22/01/2024 - 16:01 h
L’adjudicació de les tres botigues gastronòmiques i del darrer restaurant dels onze de previstos tanca la configuració de l’oferta de l’espai del Port Olímpic, de 24.000 metres quadrats, centrat en la qualitat, la diversitat culinària i el disseny. El Balcó Gastronòmic estarà llest per a la Copa Amèrica de vela, l’estiu del 2024.
De les diferents propostes de botigues gastronòmiques presentades s’ha valorat que complementessin l’oferta dels restaurants, amb productes diversos i amb el disseny d’interiors i la sostenibilitat com a elements fonamentals. Les botigues escollides són les següents:
- Faborit, local de menjar saludable
- Esferic, gelateria
- Les Muns, marca d’empanades
Les botigues s’instal·laran en tres locals de 85 metres quadrats situats al nivell inferior del Balcó Gastronòmic. Es caracteritzaran per la façana de vidre, que garantirà la màxima visibilitat i transparència de l’interior, cercant el diàleg amb l’activitat del port.
Oferta culinària diversa i de qualitat
El darrer restaurant que formarà part del Balcó Gastronòmic és el Vraba, especialitzat en la cuina catalana amb aportacions asiàtiques del Grup Aventura. L’oferta culinària de l’espai quedarà de la manera següent:
- Cuines del món – innovació: El Tribut (nova adjudicació)
- Cuina flexitariana: Super Local (nova adjudicació)
- Cantina: Casa Carmen (nova adjudicació)
- Cuines del món – innovació: Grup Sagardi
- Cuines del món – innovació: Pantea Group
- Gastronomia blava: El Cangrejo Loco
- Cuina catalana: La Fonda del Port Olímpic
- Cuina del Mediterrani: La Barca del Salamanca
- Cuina del mar: La Taberna Gallega de Marcos
- Aperitiu: Platets
- Cuina catalana de fusió: Vraba
Les obres de construcció del Balcó Gastronòmic avancen a bon ritme i està previst que l’espai estigui llest per a finals de l’estiu del 2024, coincidint amb l’inici de les regates de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela. Tenen un pressupost de vint milions d’euros.