Acaben les obres de reurbanització de la plaça Verdum i dels carrers adjacents

27/03/2024 - 14:25 h

La sequera ha impedit que s’hi hagin pogut fer les plantacions previstes

Nou Barris ha acabat les obres de reurbanització de la plaça Verdum i dels carrers adjacents. Els treballs s’han fet des del carrer Viladrosa fins al carrer Góngora i els dos carrers de vianants adjacents, el carrer Robert Robert i el paral·lel, i han permès convertir la zona en un espai de trobada, descans i joc.

Per tractar els desnivells i millorar la connexió entre les diferents plataformes que conformen la plaça s’han incorporat grans jardineres que han reomplert les grades ja existents. A més, s’ha renovat el mobiliari urbà i s’ha instal·lat una zona de jocs infantils.

El carrer Robert Robert s’ha projectat com un espai versàtil per a la vida del barri i per celebrar-hi esdeveniments de petit format. El carrer paral·lel s’ha consolidat com un carrer de joc inclusiu i accessible amb la instal·lació, també, de mobiliari d’estada i acompanyament.

L’única actuació que, almenys de moment, no s’ha pogut dur a terme respecte del projecte inicial és la plantació de verd a causa de la sequera.