• Inici
  • / Últimes notícies
  • / Actualitat
  • / Activitats d’estiu del programa “Com funciona Barcelona?”, el Centre de la Platja i l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

Activitats d’estiu del programa “Com funciona Barcelona?”, el Centre de la Platja i l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

03/06/2021 - 11:46 h

A partir del 28 de juny, tant el programa d’educació ambiental “Com funciona Barcelona?” com el Centre de la Platja i l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol ofereixen activitats d’estiu per a a infants i joves d’entre 3 i 16 anys.

Les propostes són gratuïtes i s’han adaptat a la normativa sanitària vigent. Potencien la participació i la descoberta d’espais exteriors com els parcs i jardins de la ciutat, els horts urbans, la platja i el litoral. A més, plantegen temes relacionats amb el funcionament ecològic de la ciutat i la sostenibilitat.

El “Com funciona Barcelona?” també proposa fer visites en línia a partir de les activitats que s’ofereixen regularment en el programa, adaptant-ne els continguts i les dinàmiques al format en línia. Aquestes activitats faciliten materials i recursos en línia consistents en breus unitats d’autoaprenentatge amb propostes d’activitats o tallers .

Consulteu en aquest enllaç tota l’oferta; també inclou el contacte per a més informació i reserves d’activitats.