El Port Olímpic es prepara per crear una gran plaça al moll de Mestral

19/02/2024 - 13:03 h

El Port Olímpic inicia el desmuntatge de la rampa d’accés del carrer de la Marina per crear una gran plaça al moll de Mestral, una actuació que finalitzarà a la primavera en el marc del procés de transformació de l'espai.

El Port Olímpic avança en la seva transformació per esdevenir un espai connectat a la ciutat i accessible al veïnat.

Aquesta setmana ha començat el desmuntatge de l’antic accés per a vehicles al moll de Mestral ubicat al carrer de la Marina. Es tracta de 1.000 m2 que permetran acollir properament les activitats dirigides a la ciutadania i a la dinamització del teixit esportiu, cívic i empresarial de l’entorn.

Aquesta acció forma part dels treballs per crear un nou espai d’ús públic de 8.000 m2 amb zona d’ombra i d’estada, que es va iniciar amb la creació del nou vial per a l’entrada de vianants i vehicles des de l’av. Litoral i amb l’obertura de l’accés que connectarà la nova zona de restauració amb la platja de la Nova Icària.

En paral·lel al desmuntatge de la rampa, en les properes setmanes començaran els treballs per al redisseny de les escales d’accés de vianants del mateix carrer de la Marina.

Més informació