Plans per celebrar el Dia Mundial de l’Educació Ambiental

27/01/2023 - 13:12 h

El passat 26 de gener es va celebrar el Dia Mundial de l’Educació Ambiental. Per acabar de celebrar-ho, us deixem aquí un recull de plans per aprendre més sobre aquesta temàtica i gaudir amb els més petits a la vegada que aprenen a respectar el medi ambient.

Descobreix les plantes remeieres del Parc Güell

Voleu descobrir quines són les plantes que ens envolten i descobrir les seves millors qualitats? Amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, veniu a la passejada organitzada pel Parc Güell on podràs posar nom a totes les plantes remeieres que formen part del nostre paisatge i aprendre  les seves propietats i aplicacions.

Dissabte 28 de gener, d’11:00 a 12:30 hores

Més informació

Aprèn a fer el teu catàleg de plantes

Us convidem a fer un petit recorregut d’introducció a la identificació d’espècies vegetals amb eines digitals i guies de plantes. Podreu recollir dades en format fitxa per elaborar un catàleg de les plantes presents a Can Soler.

Diumenge 29 de gener d’11.00 a 13.00 hores

Més informació

Control de plantes invasores

Apunteu-vos al taller de control de plantes invasores al voltant del castell de Torre Baró. Podreu sortir pels entorns del castell per tal de conèixer i localitzar les diferents plantes exòtiques invasores que hi ha en aquesta zona amb la intenció de controlar els focus d’aquestes espècies. Veniu a col·laborar amb el medi ambient amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental!

Dissabte 28 de gener a les 10.00 hores

Més informació

La història l’aigua a Barcelona

L’aigua és un dels elements vitals per la nostra subsistència. Si voleu aprendre més sobre com s’ha gestionat històricament el subministrament a Barcelona vine a la visita comentada de les instal·lacions i el dipòsit d’aigua de la nostra ciutat. La visita comença a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella i acaba a la de la Trinitat Nova, amb un recorregut que travessa pel túnel sota l’Avinguda Meridiana.

Dissabte 28 gener a les 11:00 i 12:30 hores

Més informació