El servei de patis de bressol oberts al barri s'estrena a l'Eixample

22/04/2022 - 09:13 h

Des del 23 d'abril, aquest servei municipal arriba a tots els districtes i passa de quatre a catorze patis. A l'Eixample, obrirà les portes l'Escola bressol Casa dels Nens.

L’horari d’obertura d’aquest espai serà els dissabtes de 10 a 13 hores. Dins del marc del programa municipal de patis oberts, s’hi podrà gaudir, fins a finals de juny, d’activitats infantils amb jocs, animació musical, teatre o titelles, entre d’altres. Totes les activitats culturals començaran a les 11.30 h i l’entrada és sempre lliure i gratuïta. Es pot consultar la programació en aquest document.

Els patis oberts a les escoles bressol i les activitats programades s’adrecen a nens i nenes fins als sis anys, que hauran d’anar sempre acompanyats de persones adultes de referència.

Barcelona, una ciutat més jugable i jugada

La proposta té com a objectiu oferir als infants de 0 a 6 anys més oportunitats de joc a l’espai i equipaments públics, i se suma a la línia de treball Barcelona Ciutat Jugable que vol avançar cap a una ciutat més jugable i jugada.

En total la ciutat ja disposa de 67 patis distribuïts per escoles bressol, escoles d’infantil, primària i secundària i instituts públics dels districtes de la ciutat.

A més de l’Escola bressol Casa dels Nens, l’Eixample compte amb patis oberts a l’Institut Fort Pius i les escoles Ferran Sunyer, Carlit, Mallorca, Els Llorers i Ramon Llull.

Per saber quins patis obren a cada districte, podeu consultar-ne el calendari i els horaris a través del web dels “Patis escolars oberts al barri”, del web d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

La iniciativa municipal “Patis escolars oberts al barri” compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, de tots els districtes i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.