Farem un viatge culinari de llegenda que seguirà les passes dels antics comerciants que van recórrer la Ruta de la Seda, una de les xarxes comercials més influents de la història, per on es transportaven la valuosa seda des de la Xina i també tot de productes exòtics com espècies, herbes, fruites seques i altres ingredients que van revolucionar les cuines tant d’Orient com d’Occident. Explorarem les cuines de la Xina imperial fins la Roma clàssica, passant per l’Índia, Pèrsia, i el cor de l’Imperi Bizantí: Constantinoble. Cuinarem plats com les keftedes (mandonguilles especiades i amb salses de iogurt), el Tang Cu Li Ji (porc agre-dolç) o el Paneer tikka masala (curri vegetarià amb formatge especiat). El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics.

Professor: Claudio Masala – Travel Cook.

Horaris

Centre Cívic Urgell

Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona