Comença el desenvolupament del nou sistema per l’homogeneïtzació territorial, ordenació, organització i gestió dels esdeveniments i actes al carrer per als districtes de la ciutat.

..
01/12/2023 - 15:10 h

La Gerència de Coordinació Territorial i Proximitat i l’Institut Municipal d’Informàtica inicien el projecte per a la gestió d’esdeveniments a la via pública, desenvolupada amb pràctiques àgils Scrum@IMI i amb la participació de quatre dels deu districtes de la ciutat: Sarrià-Sant Gervasi, Eixample, Gràcia i Sants-Montjuic.

La gestió integral dels esdeveniments de districte , infraestructures i serveis és el primer d’una sèrie de projectes que conformaran l’abast complet d’un nou sistema d’informació per a la gestió d’esdeveniments a la ciutat.

Aquesta és una solució organitzativa i tecnològica innovadora d’abordatge en el procés de gestió de l’ esdeveniment, des del seu inici en la planificació i la seva gestió eficient, fins a la finalització de l’acte amb la recollida d’empostissats, equips de so i neteja final. Els seus principals objectius són la simplificació de la gestió, comunicació i la organització innovant tecnològicament.

Aquesta primera fase, té com a abast principal la substitució de l’eina de gestió actual i el desenvolupament de les integracions amb eines/plataformes/mòduls corporatius necessaris per la gestió; així com la implementació d’un nou mòdul per a la caracterització d’espais gràfic i alfanumèrics.