Els Mercats de Barcelona celebren Sant Jordi 

Per la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, la ciutat s’omplirà de llibres, roses i d’un munt d’activitats per gaudir del dia de la millor manera!

..
18/04/2024 - 12:39 h - Comerç i mercats Mercats de Barcelona

Per la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, la ciutat s’omplirà de llibres, roses i d’un munt d’activitats per gaudir del dia de la millor manera!

A continuació, pots consultar les diferents activitats que duran a terme el dimarts 23 d’abril i els dies previs per celebrar aquesta festa:


Mercat del Bon Pastor
Dimarts 23 d’abril, de 9 a 14 h, al Mercat del Bon Pastor regalaran una rosa i un punt de llibre per cada tiquet de compra superior a 10 €.


Mercat de la Boqueria
Per la diada de Sant Jordi, el Mercat de la Boqueria rebrà la seva clientela amb una decoració espectacular de la seva emblemàtica façana, formada per vuitanta tires de roses de cinc metres de llarg. 

A més a més, el dilluns 22 d’abril, a les 11 h, l’Espai Boqueria acollirà la presentació del llibre ‘Grandes Éxitos de Rafuel. Las mejores recetas para cada día’, acompanyat d’un showcooking i una degustació a càrrec de l’autor, Rafael Antonín. L’entrada és lliure fins a exhaurir places.

I les floristes de la Rambla estaran més presents que mai per apropar les seves roses als barcelonins i barcelonines.


Mercat del Carmel
El dissabte 20 d’abril a les 11.30 h, de la mà de Docklands Idiomas Barcelona, s’explicarà la llegenda de Sant Jordi en anglès. Dimarts 23 d’abril, al Mercat del Carmel obsequiaran a tota la clientela amb punts de llibre. Finalment, el dissabte 27 d’abril es farà una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi: hi haurà regal i es podran fer fotos amb els personatges.


Mercat de Ciutat Meridiana
El dia 23 d’abril, el Mercat de Ciutat Meridiana repartirà roses entre la seva clientela. 

Mercat de la Concepció
Dimarts 23 d’abril la clientela del Mercat de la Concepció rebrà una rosa o un llibre de receptes per la presentació de dos tiquets de compra de dues parades diferents que sumin un mínim de 25 €. 


Mercat de les Corts
Dimarts 23 d’abril, a partir de les 9 h, al Mercat de les Corts es lliuraran roses fins a exhaurir existències – caldrà presentar dos tiquets de compra de dues parades diferents-. 


Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni
Diumenge 21 d’abril el Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni acollirà un taller de postals de Sant Jordi. L’activitat tindrà lloc a les Pèrgoles del carrer Tamarit, d’11 a 13 h. A més a més, el dia 23 d’abril, d’11 a 13 h tindrà lloc l’actuació del grup musical Dixthree a les Pèrgoles de Comte Urgell. Els alumnes de les escoles que els visitin rebran un obsequi.


Mercat dels Encants
Dilluns 22 d’abril, de 10 a 16 h, Mercat dels Encants instal·larà una parada solidària de llibres, que estarà situada davant la sala polivalent. La recaptació anirà destinada íntegrament a l’ONG Accem, una organització sense ànim de lucre que treballa per millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat. Les finalitats socials d’Accem es desenvolupen, entre altres, amb persones refugiades, apàtrides, immigrades, víctimes de discriminació, dones, menors, gent gran, persones amb discapacitat física, intel·lectual o sensorial, persones amb problemes de salut mental…


Mercat de l’Estrella
Dimarts 23 d’abril, presentant un tiquet de compra del Mercat de l’Estrella la clientela rebrà una rosa. A més a més, hi haurà un punt de bookcrossing per intercanviar llibres usats. 


Mercat de Felip II
El dia de Sant Jordi, el Mercat de Felip II regalarà una rosa per la presentació de tres tíquets de compra de tres parades diferents. A més a més, de 10.30 a 13.30 h, l’autora Concha Sánchez Seisdedos signarà exemplars del seu llibre ‘Por mis ovarios que no vuelvo’.

Mercat del Fort Pienc
Dimarts 23 d’abril, el Mercat del Fort Pienc regalarà roses i punts de llibre fins exhaurir les existències. 


Mercat de la Guineueta
Per la diada de Sant Jordi, a partir de les 9.30 h el Mercat de la Guineueta regalarà roses fins a fi d’existències. 


Mercat d’Hostafrancs
Dissabte 20 d’abril, de 10.30 a 13.30 h, presentant un tiquet de compra per un valor mínim de 10 €, es lliurarà la rosa més dolça de Sant Jordi: la rosa Jelly. A més a més, la clientela rebrà un punt de llibre i, de 9 a 13.30 h, es podrà entrar en el sorteig d’una cistella de compra amb productes del mercat valorada en 200 €. El sorteig es farà a les 13.45 h, i per poder participar només caldrà presentar un tiquet de compra d’un mínim de 20 €. 

Per tal de celebrar aquesta important Diada, Ràdio Hostafrancs farà la seva programació en directe des del mercat de 10 a 14 h.


Mercat de Lesseps
El dissabte 20 d’abril, d’11 a 13.30 h, el Mercat de Lesseps acollirà la presentació i signatura d’autors del barri i un taller de roses i punts de llibre de la mà de l’associació Xarxa Circular

Mercat de la Mercè
Dimarts 23 d’abril,  presentant tiquets de compra al Mercat de la Mercè per valor de 40 € a l’Oficina d’Atenció al Client, la clientela rebrà una rosa. Fins a exhaurir existències. 

Mercat de Santa Caterina
Per la diada de Sant Jordi, la clientela de Santa Caterina rebrà galetes en forma de rosa i punts de llibre. Fins a exhaurir existències. 


Mercat de Sarrià
El dia 23 d’abril, al Mercat de Sarrià es lliuraran roses naturals a la clientela del mercat amb un tiquet de compra de 30 euros. La paradeta estarà situada al part central del mercat.


Mercat de Sants
Divendres 19 de 17.30 a 19.30 h i dissabte d’11 a 13 h, l’Aula del Mercat de Sants acollirà un taller infantil de decoració de muffins per Sant Jordi. 


Mercat de Sant Andreu
El dia 23 d’abril, el mercat de Sant Andreu repartirà roses entre la seva clientela.


Mercat de les Tres Torres
Per fer la compra al Mercat de les Tres Torres, la clientela rebrà una rosa. Màxim 1 rosa per persona, fins exhaurir existències.

Mercat de la Trinitat
Per la Diada de Sant Jordi, al Mercat de la Trinitat regalaran una rosa per fer compres als establiments de l’equipament – caldrà mostrar tres tiquets de compra de diferents establiments-.