Els productes de tardor, protagonistes del tercer 'Tasta’M' al Mercat del Clot

..
03/11/2022 - 14:15 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El dissabte 12 de novembre, d’11 a 15 h, se celebrarà la tercera edició de l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’M’, amb una degustació de productes de tardor popular que tindrà lloc a les portes del Mercat del Clot.

Aquesta serà la tercera de cinc accions que conformen el cicle, que s’estendrà fins al juny del 2023, i que es durà a terme a diferents barris, coincidint amb el Carnestoltes i Sant Joan. La intenció és fer aquestes activitats a prop d’un mercat obert, amb l’objectiu de vincular aquests equipaments amb  el territori i dinamitzar els barris i els mercats.

Per participar, els visitants hauran de presentar un tiquet que donarà dret a una tapa de castanyes i xips de moniato i una beguda. Els dies previs, els comerços del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets per les seves compres.

A més a més, durant tot el matí hi haurà una “DJ Truck”, una furgoneta equipada i personalitzada per a l’ocasió, des d’on un DJ punxarà música per animar la jornada.

Aquesta activitat, iniciada el passat 18 de juny amb una musclada popular al mercat de la Barceloneta, està impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM). El cicle  posa de manifest que els mercats són el punt de vertebració econòmica i social de la ciutat i actuen com a prescriptors alimentaris de proximitat, qualitat i sostenibilitat.