La sardina, protagonista del segon 'Tasta’M' al Mercat de la Guineueta

..
29/08/2022 - 10:03 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El dissabte 10 de setembre, d’11 a 15 h, se celebrarà la segona edició de l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’M’, amb una sardinada popular que tindrà lloc a les portes del Mercat de la Guineueta.

Aquesta serà la segona de cinc accions que conformen el cicle, que s’estendrà fins al juny del 2023, i que es durà a terme a diferents barris, coincidint amb les festes de la Mercè, la Castanyada, el Carnestoltes i Sant Joan. La intenció és fer aquestes activitats a prop d’un mercat obert, amb l’objectiu de vincular aquests equipaments amb  el territori i dinamitzar els barris i els mercats. 

Per participar, els visitants hauran de presentar un tiquet que donarà dret a una tapa de sardines i una beguda. Els dies previs, els comerços del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets per les seves compres.

A més a més, durant tot el matí hi haurà una furgoneta amb DJ que amenitzarà l’esdeveniment i un grup de música itinerant posarà ritme tan a dins del mercat com als carrers del voltant.

Aquesta activitat, iniciada el passat 18 de juny amb una musclada popular al mercat de la Barceloneta, està impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM). El cicle ‘Tasta’M’ pretén dinamitzar el territori, des d’un punt de vista gastronòmic i cultural, posa de manifest que els mercats són el punt de vertebració econòmica i social de la ciutat i actuen com a prescriptors d’una alimentació saludable amb el consum del producte de qualitat, proximitat i temporada.