Una nova edició del Tasta’M celebra Sant Joan al Mercat de les Corts

El pròxim dissabte 15 de juny, el Mercat de les Corts acollirà la novena edició de l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’M’.

..
05/06/2024 - 10:21 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El pròxim dissabte 15 de juny al matí, el Mercat de les Corts acollirà la novena edició de l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’M’. Un dels objectius d’aquesta iniciativa és reivindicar el producte fresc i de temporada. Per aquest motiu, coincidint amb la celebració de Sant Joan, aquesta edició la tapa serà protagonitzada pels musclos. 

Per poder participar, els visitants hauran de presentar un tiquet degustació que donarà dret a una tapa de musclos i una beguda. Uns dies abans, les parades del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets degustació per les seves compres. Durant la jornada, la clientela podrà gaudir d’una animació musical a càrrec de la Lola Bike -bicicleta amb DJ- i de la millor gastronomia. 

Aquesta activitat està impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM). ‘Tasta’M’ posa de manifest que aquests equipaments són el punt de vertebració econòmica i social de la ciutat i actuen com a prescriptors alimentaris de proximitat, qualitat i sostenibilitat. El cicle va néixer el juny del 2022, i fins al moment s’han realitzat vuit a edicions als mercats de la Barceloneta, Guineueta, Clot, Hostafrancs, Santa Caterina, Provençals, Carmel i Horta. 

Enguany, l’esdeveniment s’inclou en la programació de Regata Cultural, el programa d’activitats que s’organitza per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica a Barcelona