Arrenca la Tapa de Mercat de Cinzano als mercats de Barcelona

..
20/09/2024 - 12:55 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Comença la segona edició de la Tapa de Mercat de Cinzano Bitter Soda, una ruta gastronòmica que homenatja la tradició de l’aperitiu i el vermut en alguns dels mercats més emblemàtics de la ciutat.

La ruta començarà el 21 de setembre al Mercat del Ninot, seguirà el 28 de setembre al Mercat de Sant Antoni i finalitzarà el 5 d’octubre al Mercat de la Llibertat, els tres dies, amb horari de 12:00 a 15:00 h. Cada mercat oferirà una selecció de tapes exclusives maridades amb Cinzano Bitter Soda, amb l’objectiu de destacar els productes locals, la tradició de l’aperitiu i la cultura de proximitat.

A més de les degustacions, la Tapa de Mercat comptarà amb activitats culturals i música en viu. El 21 de setembre, el programa de ràdio Flaixbac “El Vermut de Llùcia Ferrer” s’emetrà des del Mercat del Ninot, mentre que la DJ Lola Van oferirà sessions en directe el 28 de setembre al Mercat de Sant Antoni i el 5 d’octubre al Mercat de la Llibertat, on els assistents podran triar quins vinils sonaran, convertint l’experiència en un moment inoblidable.

Les parades de cada mercat participaran per trobar les millors tapes de mercats 2024, que es donaran a conèixer a Mercat de Mercats del 18 al 20 d’octubre a Plaça Catalunya, on es comptarà amb convidats molt especials.

Aquesta ruta gastronòmica té com a objectiu posar en valor els ingredients locals i de KM0 a través de la recerca de tapes que representin l’essència de la ciutat de Barcelona i que maridin a la perfecció amb Cinzano Bitter Soda, l’icònic aperitiu de baixa graduació.

Les millors tapes de mercat 2024

El final de la Tapa de Mercat arribarà del 18 al 20 d’octubre en el marc de Mercat de Mercats. Cinzano Bitter Soda reunirà els millors cuiners i les millors parades dels tres mercats participants, a les que se’ls atorgarà el segell de qualitat i se’ls reconeixerà com les millors tapes de mercat 2024.

Aquesta nova edició promet ser una experiència única, que no només destacarà la riquesa gastronòmica dels mercats de Barcelona, sinó que també contribuirà a la preservació i promoció de la cultura de l’aperitiu.