Darrera sessió del programa formatiu "Quaderns de Mercats"

..
28/06/2024 - 13:51 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El programa elsmercats.cat del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha presentat enguany una nova edició del cicle formatiu: “Quaderns de Mercats”, dirigida específicament a gestors, personal tècnic i paradistes dels mercats municipals de Catalunya. 

El programa està dissenyat per proporcionar als participants diferents eines, coneixements i metodologies per millorar la competitivitat dels mercats municipals i ajudar-los a adaptar-se a un entorn de consum cada vegada més digital, social i sostenible. Cada sessió formativa consta d’una exposició de continguts amb exemples pràctics, seguida d’un debat per resoldre dubtes i reflexions dels assistents.

El proper dimarts 2 de juliol es durà a terme l’última sessió de les tres programades per aquest any. Es realitzarà en format online, en horari de 15:00 a 17:00 hores, i estarà liderat per la fundadora de Nottopic, Imma Pérez, qui parlarà sobreComunicació d’impacte. Com connectar amb la meva audiència als Mercats Municipals“. 

Aquesta sessió, adreçada a personal tècnic i gerents de mercats, té com a objectiu ensenyar a comunicar de manera efectiva, utilitzant els canals i missatges més adequats, apropar nous consumidors als mercats municipals a través de la comunicació, i generar diàleg i escolta activa per descobrir noves oportunitats als mercats.

Els continguts de la sessió giraran entorn de:

  • Promoure una comunicació eficient amb el focus associada als nostres objectius.
  • Aprendre a crear un pla de comunicació de manera senzilla en 7 passes.
  • Triar bé els canals, missatges i to de comunicació. Quan digital i presencial sumen i es complementen.
  • La importància de mesurar els resultats. Diferència entre impacte i retorn de la inversió.
  • Comunicar per ser sostenibles. Com promoure que els consumidors formin part del procés?

Les inscripcions ja estan obertes i es poden completar a través del següent enllaç. Si teniu qualsevol pregunta addicional o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb elsmercats@gencat.cat.