El Flea Market Barcelona arriba al Mercat dels Encants 

..
06/06/2024 - 13:47 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El 9 de juny, d’11.00 a 21.00 h, el Mercat dels Encants acollirà una nova edició del Flea Market Barcelona, un esdeveniment amb més de 200 parades repletes de tota classe de productes de segona mà, articles vintage, disseny local i productes sostenibles. 

Des de vinils, decoració, art, mobles, artesanies fetes a mà, articles vintage, i molt més, el Flea Market ocuparà diverses zones dels Encants de Barcelona juntament amb la participació de diversos paradistes del mercat.

Els assistents també podran gaudir d’una zona d’entreteniment on podran participar en diferents jocs. I per descomptat, hi haurà una selecció de propostes gastronòmiques per satisfer tots els paladars amb les cerveses de Moritz Barcelona, els hot dogs de Perrissimo, les crepes de Maria Una Crep, els cafès d’especialitat d’On y Va Cafetería, i l’àmplia oferta dels restaurants del mateix mercat.

La jornada estarà ambientada amb la música en viu dels DJs de vinil Ivy Barkakati, Tropisol & Los Mambos i Flea Mark, a més d’una sessió vintage de cintes de la col·lecció de Empty 6 Pack Cassettes.

L’emblemàtic Mercat dels Encants és el mercat de segona mà més antic de Barcelona on s’hi pot trobar tota mena de tresors i antiguitats. En aquesta jornada uneixen forces amb el Flea Market Barcelona, una associació sense ànim de lucre que es dedica a la promoció de mercats del comerç sostenible d’articles de segona mà.

Anima’t i vine a gaudir d’una experiència única! Per a més informació pots consultar la seva pàgina web.