El Mercat de Sant Antoni acull la cinquena edició del festival solidari Star Fans

El 19 i el 20 d'octubre, el Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni acollirà la cinquena edició del festival Star Fans Culture Edition, un  esdeveniment gratuït que pretén donar visibilitat al món de la cultura geek / friki dins de tots els seus àmbits.

..
03/10/2024 - 12:00 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

El Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni acollirà la cinquena edició del festival Star Fans Culture Edition, un  esdeveniment gratuït que pretén donar visibilitat al món de la cultura geek / friki dins de tots els seus àmbits. Tindrà lloc al Fossat el dissabte 19 – de 10 a 19 h – i el diumenge 20 d’octubre – de 10 a 15 h- amb més de 75 artistes expositor -dibuixants, escriptors, actors, directors, creadors de contingut…-.

Durant tot el cap de setmana, hi haurà música en directe i activitats especials com el ‘Jedi Training’ -exhibició de coreografies i classes de lluita amb espases de llum inspirats en les pel·lícules de La Guerra de les Galàxies – o l’’European Bruce Lee Club’ –  exhibició de lluites i moviments de les doctrines creades per Bruce Lee-. 

A més a més, hi haurà diferents xerrades, com  per exemple amb actors de veu de llarga trajectòria que parlaran del seu ofici, anècdotes, història; Darth Segador – un dels representants de la comunitat de creadors de contingut dedicat al cinema en llengua catalana; Francesc Sirvent – fan entusiasta i gran coneixedor del món de l’agent 007-, Enrique Souza Sterling – seguidor incondicional de temes científics i expert en temes al voltant dels viatges a l’espai i la NASA- o l’European Bruce Lee Club – club dedicat a honorar la memòria d’aquest mestre d’arts marcials-. 

Diumenge a les 12 h tindrà lloc una desfilada de personatges vestits de sèries, pel·lícules, superherois, manga…, que recorrerà tot el Fossat del Mercat de Sant Antoni i pujarà al carrer per desfilar pels voltants del Mercat Dominical.

Es tracta d’un esdeveniment de caràcter benèfic, i els diners recaptats aniran destinats a la Casa Ronald McDonald Barcelona, que es dedica a allotjar a famílies de nens que per alguna malaltia han de quedar hospitalitzats o seguir un tractament en una ciutat lluny de casa seva. L’associació Star Fans visita amb freqüència la casa, amb persones vestides de diferents personatges i pel·lícules per amenitzar i fer més amena la seva estada lluny de casa seva. El cap de setmana de l’esdeveniment oferiran el calendari benèfic que cada any preparen per recaptar fons per la seva causa.