El Mercat de Santa Caterina celebra la cinquena edició del “Tasta’M” amb una musclada popular

..
23/05/2023 - 09:38 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Dissabte 10 de juny, d’11 a 15 h, la plaça Joan Capri, situada a la part posterior del Mercat de Santa Caterina, acollirà una nova edició de l’esdeveniment gastronòmic “Tasta’M”. Aquest cop es tracta d’una musclada popular acompanyada de música i festa.

Per poder participar-hi, els assistents hauran de presentar un tiquet de degustació amb què podran gaudir d’una tapa de musclos i una beguda, amenitzada una vegada més per la Lola Van -una furgoneta amb DJ-. Els dies previs, els comerços del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets de degustació per les seves compres.

Aquest esdeveniment vol posar en valor el paper dels mercats com a proveïdors de productes frescos i de temporada, i com a integradors de l’activitat social i econòmica dels barris de la ciutat.

Aquest cicle, impulsat per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), ha celebrat ja quatre edicions anteriors: una musclada el juny de 2022 al Mercat de la Barceloneta, una sardinada al setembre a la Guineueta, un tast de productes de tardor al Clot al novembre, i una degustació de botifarra d’ou al febrer a Hostafrancs, en el marc de Carnestoltes.