Els Mercats de Barcelona participen en el Festí Fest 2024

..
28/08/2024 - 14:04 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Els dies 14 i 15 de setembre se celebrarà la primera edició del Festí Fest, el festival gastronòmic de proximitat de Barcelona. La celebració tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en horari de 12 a 22.45 h, i promet ser una cita ineludible per als amants del bon menjar i la cultura local.

Organitzat pel diari ARA i Àpat, Festí Fest oferirà una experiència culinària única amb la participació de deu restaurants que presentaran les seves creacions gastronòmiques, què inclouran des de tacos mexicans fins a gelats artesanals i tapes tradicionals.

El festival també comptarà amb un mercat de productes gastronòmics amb més de 40 parades de productes catalans. Des de formatges artesans fins a embotits tradicionals, rebosteria vegana i olis d’oliva verge extra. A través de marques com ‘Natury’, ‘Panacea Obrador’, ‘Formatgeria Irineu’ i ‘Los Calvo’, els visitants podran conèixer la història que hi ha darrere de cada producte.

Els Mercats de Barcelona amb la col·laboració de la FEMM disposaran d’un espai informatiu sota el lema “Els mercats som autèntics”. En aquest estand es distribuiran materials informatius i promocionals sobre els mercats de la ciutat.

A més de l’oferta gastronòmica, Festí Fest oferirà un ampli programa de xerrades, tallers i activitats, amb ponències coordinades pel magazín ‘Mengem’ de l’ARA, tastos de vi i literatura amb Empar Moliner i Trinitat Gilbert, així com tastos de cervesa Damm, formatges, embotits i infusions. També es durà a terme un showcooking amb el reconegut xef Rafuel, i es gaudirà de tallers de reaprofitament d’aliments amb l’Agència de Residus de Catalunya, entre d’altres. I pels més petits de la casa, el festival disposarà d’una zona infantil amb activitats durant tot el dia.

La música no faltarà durant el Festí Fest, amb un programa continu de sessions de grans DJs del panorama musical, com DJ Coco i DJ Delafé, que animaran l’ambient durant tot el dia.

Consulta tota la informació al web!

Més informació