Gastronomia i cultura al Race Village de la Copa Amèrica

..
21/08/2024 - 15:25 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Demà, dijous 22 d’agost, la Copa Amèrica donarà el tret de sortida, i el Race Village del Moll de la Fusta obrirà les seves portes per rebre la Louis Vuitton Regata Preliminar.

El Race Village romandrà oberta durant més de dos mesos, amb un parèntesi del 26 al 28 d’agost, en horari de 12.00 a 22.00 h, i divendres i dissabtes fins a les 23.00 h, i serà una zona gratuïta i oberta a la ciutadania.

L’America’s Cup Event Barcelona (ACE) ha creat aquest espai on l’oferta gastronòmica serà la protagonista. La ciutadania i els visitants podran degustar productes de proximitat a la zona de les brases, amb peix fresc de la Confraria de pescadors de Barcelona, i carn i verdures fresques del Mercat de la Barceloneta que es podran cuinar in situ. A més, els assistents podran gaudir d’autèntica cuina catalana gràcies a la participació de restaurants de renom, que comptaran amb més de 40 professionals del sector.

Enguany, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona s’ha sumat a la programació de la Regata Cultural amb diverses activitats celebrades als mercats municipals de la ciutat distribuïdes entre maig i octubre.

El proper 14 de setembre tindrà lloc una nova edició del Tasta’M amb una sardinada al Mercat de Santa Caterina, i el pròxim 5 d’octubre se celebrarà una Fideuà Popular al Mercat de la Barceloneta en el marc de les activitats de ‘Mar i Mercats’.

Les activitats dins de la programació de la Copa Amèrica conclouran amb la gran fira de Mercat de Mercats, que tindrà lloc el 18, 19 i 20 d’octubre a la plaça Catalunya.

Més informació