La Fira Mercat de Mercats torna el pròxim octubre a la plaça de Catalunya

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre la plaça de Catalunya acollirà la tretzena edició de la Fira Mercat de Mercats, la gran festa dels mercats de Barcelona, el producte i la gastronomia de proximitat i sostenible. 

01/07/2024 - 11:20 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre la plaça de Catalunya acollirà la tretzena edició de la Fira Mercat de Mercats, la gran festa dels mercats de Barcelona, el producte i la gastronomia de proximitat i sostenible. 

Durant aquests dies, la plaça  tornarà a omplir-se dels millors productes dels comerciants dels nostres mercats i del territori, acompanyats dels restauradors locals, barbacoes, música i activitats per als petits i petites de la casa. 

Tallers, música i activitats relacionades amb el producte i la gastronomia ompliran el programa dels tres dies de la fira. A l’Aula es realitzaran tallers, showcookings i presentacions, els més petits podran gaudir de tota mena d’activitats i jocs a l’Espai Infantil, i les tres jornades estaran amenitzades amb actuacions musicals per a tota la família.

Enguany comptarem també amb un espai amb microones i barbacoes on els visitants podran escalfar, cuinar i menjar la carn, el peix i les verdures “in situ”. A la zona de restauració, es podran degustar delicioses tapes elaborades pels bars de mercat i restauradors locals, maridades amb vins, caves, cerveses i altres begudes que se serviran a les barres.

L’objectiu de la fira és reivindicar el paper dels mercats com a motors econòmics i socialitzadors dels barris, així com promoure valors com la sostenibilitat i el consum de productes locals. 

Enguany, la Fira forma part de Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela a Barcelona. Compta amb nombroses propostes culturals, artístiques, gastronòmiques, de ciència i d’oci, que conviden la ciutadania a conèixer i gaudir d’un dels principals esdeveniments esportius del món.

Dates i horaris de la fira

18 d’octubre, d’11 a 22 h 

19  d’octubre, d’11 a 22 h

20 d’octubre, d’11 a 21 h

Guardeu-vos la data!

Més informació