Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor

Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria

Des de 21/10/2024 al 18/11/2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.

El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.

En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”. 

Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria

Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Timetable

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER