Exposició 'Nosaltres, interpretats per les flors- la reproducció'

Al Mercat de la Concepció i a la Casa Elizalde

Des de 18/01/2023 al 04/03/2023

Kati Riquelme i Katerina Ashche. A cura d’Alexia Medici

Exposició a La Casa Elizalde i al mercat de la Concepció

De tot el regne vegetal, la flor és l’element més simbòlic per a l’ésser humà, que les ha dotat de qualitats poètiques i significats que les converteixen en un sistema de comunicació. El projecte parteix de la simbologia de les flors per elaborar relats amb els quals repensar l’entorn, i planteja una reconnexió amb la naturalesa i la història local a través de la flor com a metàfora visual del pas del temps.

A La Casa Elizalde, l'obra de Kati Riquelme sembla aturar el temps. De la fragilitat i lleugeresa etèria de les bossetes de te emergeix la poètica del blau d’indi en forma de retrats d'infància. Sobre el paper porós, fragments de records ens obliguen a aguditzar la sensibilitat, a abocar-nos a l'imperceptible i a iniciar un viatge marcat per la reminiscència.

Katerina Ashche connecta amb el mercat de la Concepció amb una sèrie de cartes que l’artista escriu posant-se a la pell de Carme Biada durant els preparatius del casament del seu setè fill, en Pere. Són cartes dirigides, entre d'altres, a la seva florista de confiança, a una amiga llunyana i a la seva modista.

Al Mercat de la Concepció i a la Casa Elizalde

Població:
Barcelona

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Timetable

Observacions

Inauguració:

Dimecres 18 de gener a les 19 h a la Casa Elizalde

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER