Mercat Núria

Avinguda dels Rasos de Peguera, 186

Actualment està en fase d'avaluació dels usos a donar a la resta de l'edifici

El Mercat de Núria, al barri de Torre Baró del districte de Nou Barris, ha tornat a obrir les seves portes amb la instal·lació d’un autoservei (Supermercat Charter) que facilita l’abastiment de productes alimentaris i d’ús quotidià per al veïnat de l’entorn, donant resposta així a la demanda dels veïns i veïnes. Es tracta d’un format d’autoservei familiar i de proximitat de 400 m2, orientat a mantenir en la seva oferta comercial una varietat de productes que cobreixi les mancances d’oferta existent en l’àrea, i que satisfaci les demandes de la compra quotidiana dels veïns i veïnes del barri, incloent oferta d’alimentació fresca com ara fruites, verdures, carns, pollastre, xarcuteria i embotits, o ous.

L’autoservei es posa en marxa com a pas previ a la redefinició d’usos per a la resta de l’equipament, tal i com la comunitat veïnal demana, incorporant personal del mateix barri de Torre Baró.

Actualment, s’està avaluant les millors opcions d’ús per a la resta de l’edifici, per tal de fer-lo servir més enllà de les activitats pròpies de comerç per activitats culturals i socials de proximitat, valorant el canvis necessaris de planejament que tinguin associats aquests nous usos.

 Al 1966 es va construir aquest mercat en un dels barris més populars i amb un creixement vertiginós que plantejava una forta necessitat de proveïment alimentari. 

Adreça:
Avinguda dels Rasos de Peguera, 186
Districte:
Nou Barris
Barri:
Ciutat Meridiana
Població:
Barcelona

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Timetable

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER