Amanida de patata amb salmó fumat
• 400 g de salmó fumat
• 2 patates
• 8 tomàquets vermells
• oli d'oliva verge
• canyella en pols
• herbes provençals
• 1 fulla de llorer
• farigola
• sal
Posarem la patata pelada i tallada a làmines en una safata. Hi afegirem un rajolí d'oli, la sal i la canyella. Taparem la safata amb paper d'alumini i ho deixarem coure al forn durant 35-45 minuts a 160 graus.
Pelarem, treurem les llavors i tallarem el tomàquet per la meitat i el posarem en una altra safata. Hi afegirem un altre rajolí d'oli, les herbes de Provença, el llorer, la farigola i la sal. Ho taparem amb paper d'alumini i ho courem al forn durant 35-45 minuts a 160 graus.
Per a emplatar, col·locarem els trossos de salmó i, a sobre, les làmines de patata. Cal que posem a sobre de cada làmina, una mica de tomàquet i un trosset de salmó.