Aquest estiu, barbacoa!
Barbacoa és sinònim d’estiu i de retrobaments. Avui en parlem amb els nostres comerciants!
Ens hem desplaçat fins al Mercat de Sant Martí, on hem preguntat als comerciants les seves recomanacions per aconseguir una barbacoa d’allò més exitosa.
La Loli i l’Àngel, de la carnisseria Nalacarn, que duen 4 anys al mercat, ens han explicat que la base d’una bona barbacoa és escollir bé la carn. Ens aconsellen posar-hi corder, costellam de porc, xurrasco, hamburgueses i broquetes morunes.
A continuació, la Marta, propietària de Marta Ous i Aviram, que té l'establiment des de fa gairebé 50 anys, ens diu que també li podem posar conill, llonganissa i cuixa de pollastre.
Pel que fa a la verdura, hem parlat amb la Mercè de Fruites Mercè, i amb la Merche de Fruites i Verdures Tomer. Elles ens recomanen acompanyar la carn de la barbacoa amb ceba, patata, carxofa, albergínia, carabassó i pebrot. Les dues ens aconsellen esperar uns 30 minuts de cocció. Tot i això, si no teniu tant de temps, podeu embolicar les verdures amb paper d’alumini i posar-hi una mica d'oli a dins.
Aquest cap de setmana, us animeu a preparar una barbacoa amb bona companyia?