Bacallà amb all-i-oli
• 4 talls de bacallà dessalat
• Farina
• Oli d’oliva
All-i-oli
• 3 grans d’all
• Sal
• Oli d’oliva
• Ou
Abans de començar a cuinar, posarem en marxa el forn a 180ºC.
A continuació arrebossem el bacallà amb la farina i fregirem amb força oli dins una paella. Un cop fet, escorrem perquè deixi anar el màxim d’oli possible.
Per fer l’all i oli posem l’ou dins el pot de la batedora. Pelem i tallem molt petits els 3 grans d’all i els afegim a l’ou. Tirem un polsim de sal i posem el braç batedor. Afegim oli (una tassa aproximadament) i posem en marxa la batedora, ha d’estar quieta al fons del pot fins que l’all i l’oli estiguin lligats.
Col·loquem el bacallà en una safata de forn i posem l’all i oli per sobre de cada tall. Introduïm al forn i deixem fins que estigui daurat.
RECEPTA CEDIDA PER L'ESPAI CUINA'M