Banyetes d’ametlla
• 1 tassa de farina
• 2/3 de tassa de mantega
• 1/3 de tassa de sucre
• 70 g d'ametlles ratllades
Passarem la farina pel tamís perquè ens quedi ben fina i no faci grumolls, la barrejarem amb la resta dels ingredients, sense amassar-la gaire. La pasta que ens quedi l'aplanarem, l'embolicarem en film de plàstic i la posarem a la nevera durant mitja hora.
La treurem, la tallarem en porcions i ens enfarinarem les mans per treballar cada porció. Primer en farem boles i després, de cada bola, uns cilindres d'uns 3 centímetres de llarg i els donarem forma de banya.
Els posarem en una plàtera de forn que no haurem greixat i ho enfornarem a 150 graus. Les tindrem al forn de 14 a 16 minuts. Un cop fora del forn i encara calentes, les passarem per sucre glass i no les servirem fins que estiguin ben fredes.