Bhindiwala
300 g d’okra
2 cebes ratllades
4 tomàquets madurs ratllats
2 grans d’all ratllats
1 cullerada sopera de gingebre ratllat
2 cullerades soperes de coriandre en pols
2 cullerades soperes de garam massala
1 bitxo
1 fulla de llorer
2 branques de canyella
1 cullerada sopera de cardamom
12 claus
600 g de carn de xai a daus
Oli i sal
Ofegarem la ceba en oli fins que comenci a agafar color. Hi afegirem la canyella, els claus, el llorer i el cardamom.
Hi afegirem la carn i la salarem. Ho farem coure durant 10 minuts i hi agregarem la resta d’espècies i el tomàquet.
Donarem un parell de voltes i deixarem que s’evapori el líquid del tomàquet. Ho cobrirem amb aigua i ho deixarem fer xup-xup fins que la carn sigui tendra.
Hi afegirem les okres i ho deixarem coure tot junt fins que estiguin toves, que serà el moment de servir.
RECEPTA CEDIDA PER L'ESPAI CUINA'M