Bunyols de carbassó i porro
• 2 ous
• 125 ml de iogurt
• 100 g de formatge feta esmicolat
• 1 culleradeta de llevat
• 2 cullerades de julivert fresc picat
• 1 cullerada de menta fresca picada
• sal i pebre
• 3 cullerades de farina
• 250 g de carbassons tallats a daus petits
• 250 g de porros
En un bol gran, batrem els ous i els barrejarem amb el iogurt, el formatge feta, el llevat i les herbes. Hi afegirem també la farina i seguirem barrejant. Assaonarem al gust.
Hi afegirem els carbassons i porros a la barreja d'ous i herbes.
Greixarem lleugerament una safata de forn gran i anirem tirant cullerades de la mescla, aplanant-les lleugerament.
Posarem els bunyols al forn 15 minuts aproximadament. Després els donarem la volta i els courem 2 o 3 minuts fins que estiguin daurats.