Bunyols de Santa Teresa
• 1 barra de pa del dia abans
• ¾ de litre de llet
• 4 ous
• Un tros de pell de llimona i un de taronja
• Una branqueta de canyella
• Una tassa de sucre
• Oli d'oliva
Bullirem la llet, amb la meitat del sucre, les pells de llimona i taronja i la branqueta de canyella. Així que arrenqui el bull, apagarem el foc i taparem el cassó perquè els ingredients infusionin.
Uns 10 minuts més tard, colarem la llet i la posarem en un recipient pràctic per anar-hi remullant el pa que haurem tallat a llesques d'uns dos centímetres. Hi remullarem bé el pa per les dues cares i després passarem les llesques pels ous, prèviament batuts.
En una paella amb oli no gaire calent les daurarem per les dues bandes i les posarem sobre paper de cuina perquè n'absorbeixi l'excés d'oli. Després, les empolsarem amb l'altre meitat del sucre i una mica de canyella en pols. Un cop fredes, ja estaran a punt per menjar.