Crema cremada
• 1 litre de llet
• 8 cullerades de sucre
• 6 rovells d'ou
• 6 cullerades de farina de blat de moro
• 1 pell de llimona
• 1 branca de canyella
• Sucre per cremar o canyella en pols
Separarem els rovells de les clares, els posarem en un recipient i hi afegirem les cullerades de farina de blat de moro. Ho batrem tot bé.
En un cassó, bullirem la llet amb la pell de la llimona i la branca de canyella. Ho traurem del foc i, remenant contínuament, l'afegirem a la barreja dels ous i la farina de blat de moro. Ho colarem i ho canviarem de cassó per tornar-lo a fer bullir, sense deixar de remenar.
Quan veiem que es torna espessa, la traurem del foc i la posarem en cassoletes individuals perquè es refredi. Un cop freda, l'empolsinarem de sucre i la cremarem amb una placa de cremar o un bufador de cuina.