Crema de pastanaga
- 1 ceba
- 7 pastanagues
- 1l de caldo de verdures
- 150 ml de nata líquida per cuinar
- Sal
- Pebre blanc
- Oli d'oliva verge extra al gust
<p>Primer tallem la ceba a l'estil juliana, ben fina. Escalfem una mica d'oli d'oliva verge extra en una cassola i hi posem la ceba, a foc mitjà, durant cinc minuts. Afegim la pastanaga a la cassola i ho remenem tot un parell de minuts. Hi posem el caldo, la sal i el pebre blanc i ho portem a ebullició. Cuinem a foc mitjà durant 15 minuts aproximadament i després ho triturem i hi afegim la nata líquida. Només faltarà barrejar-ho bé i servir-ho. Tots a taula!</p><p>Als mercats de Barcelona, hi podreu trobar una llista interminable de parades de fruita i verdura de comerç verd, amb pastanagues de proximitat i ecològiques! Us convidem a descobrir-les!</p>