Crestes d'espinacs a l'estil grec
½ kg de massa de pasta de full
1kg d'espinacs
2 o 3 cebes tendres picades
2 cullerades soperes de fonoll picat
350 g de formatge feta
3 ous
1 tassa d'oli d'oliva
Sal
Pebre
En una cassola sofregirem les cebes tendres fins que quedin transparents, afegirem després els espinacs rentats i tallats prèviament, la sal, el pebre i ho deixarem al foc uns 10 minuts.
Hi afegirem alehores el formatge feta ratllat, els ous batuts i la nou moscada.
Tallarem la massa de pasta de full a tires d'uns 5 centímetres d'ample, les col·locarem de dos en dos i les untarem d'oli amb l'ajuda d'un pinzell.
A l'extrem de cada tira posarem una cullerada de farcit i l'embolicarem donant-li forma rodona, de manera que no sobresurti.
Les courem al forn a una temperatura mitjana durant uns 35 minuts. Es poden prendre fredes o calentes.