Els sabors i les olors de la Boqueria arriben a Chicago
Sabies que la Boqueria no és només un mercat de Barcelona?
I és que els mercats de Barcelona i la cuina catalana fan la volta al món. Una prova d’això és la obertura del restaurant Boqueria a Chicago, situat al districte de Fulton Market. Es tracta d’una animada cadena de bar de tapes inspirada en els àpats i l’animat ambient que envolten al famós mercat barceloní que ja compta amb sis locals locals més a Nova York i Washington D.C.
El restaurant Boqueria segueix l’essència d’un bar de tapes tradicional de Barcelona. Està dissenyat per Studio Razavi Architecture i disposa d’una barra amb seients i de diverses taules ben llargues per poder gaudir d’una bona estona amb els amics mentre comparteixes un àpat basat en la cuina catalana. A més, la cuina del restaurant és oberta per aconseguir així que els clients puguin gaudir també de les olors dels plats i de la destresa dels cuiners.
El xef Marc Vidal, nascut a Barcelona, ha estat el creador del menú, compost per tapes, paella, embotit, pa amb tomàquet, pollastre rostit, pernil ibèric… Sense oblidar-nos del dolç, el restaurant ofereix també un seguit de postres inspirades en la cuina catalana i espanyola: crema catalana, xurros, torró… No hi podien faltar tampoc cerveses i vins del nostre territori, cava, sangria i vermut.
Una de les particularitats del restaurant és la ‘Cochinillo Feast’, que consisteix en una selecció de formatges artesans i xarcuteria seguida de porc rostit, verdures rostides de temporada i salsa verda.
Ja ho sabeu, si creueu el toll, no us perdeu la cuina catalana de la mà de Marc Vidal! I si us trobeu als Estats Units, estem segurs que aquest restaurant us aproparà una mica més a casa.