La cuina de mercat, la més autèntica de la ciutat!
Seguim amb el cicle de bars de mercat, on us donem a conèixer els autèntics racons de la ciutat on gaudir d’un bon menjar i una excel·lent cuina de mercat per a tots els gustos! Avui us portem tres noves propostes de tres mercats diferents.
A El Bar del Mercat situat al mercat de Sants, porten més de 22 anys oferint cuina de mercat. La Mari Carmen ens explica que els seus plats estrella són els “callos”, els cargols, els peus de porc i les faves a la catalana. A més, també ofereixen tota mena d’entrepans, tant per esmorzar com per dinar. Un altre dels seus plats típics són les truites, i en fan de tota mena, des d’alls tendres, de carbassó, de carxofa, entre d’altres. Cada dia podràs gaudir d’un menú diferent, a més d’una deliciosa paella i fideuà. I tot això, per menjar allà o per endur-t’ho a casa!
Al mercat del Ninot podem trobar Morales-MB’s degustació, que és un bar degustació/carnisseria, i la seva especialitat és la degustació de platets. Els plats més típics són la cua de toro i el tàrtar de carn. Però les autèntiques estrelles són els 17 tipus de croquetes que tenen, i entre aquestes també hi ha opcions veganes i vegetarianes! Tot és producte nacional, i el més divertit és que pots triar qualsevol cosa i te la fan al moment perquè puguis gaudir de tot el seu sabor allà mateix! Per aquest temps d’estiu, en José ens recomana el seu pastís d’estiu, fet de carn picada de vedella, parmesà, pernil ibèric, envoltat en carn picada.
Per últim, al mercat de la Boqueria, trobem el Bar Central, on l’Eric ens explica que un dels seus plats estrella és el bacallà gratinat, amb salsa d’allioli, una base d’espinacs, crema de llet i fruits secs. Deliciós, oi? I si no, una altra opció és el mixt de peix i marisc, les mandonguilles casolanes trossejades amb sèpia o les gambes a l’allet. Un lloc ideal per anar a fer unes tapes o un bon pica-pica a qualsevol hora del dia!