Pa de pessic de iogurt
• 1 iogurt natural
• 3 ous
• 1 cullerada de llevat en pols
• 1 llimona
• Oli
• Mantega
• Farina
• Sucre
Posarem el iogurt en un bol i després rentarem el vaset perquè ens servirà de mesura: hi afegirem un vaset d'oli, 2 de sucre i 3 de farina i ho remenarem bé. Després hi afegirem els ous, el llevat i la pell de la llimona ben ratllada i ho tornarem a remenar.
Agafarem un motllo de pa de pessic –pot ser allargat o rodó-, l'untarem amb mantega i l'empolsinarem amb farina. Hi abocarem la barreja anterior i el ficarem al forn, prèviament escalfat, durant mitja hora. Cal que el forn estigui ben fort.
Esperarem que estigui tebi abans de treure'l del motllo. Si volem que sigui més gustós, podem afegir a la barreja unes panses macerades en vi ranci o moscatell abans d'abocar-la al motllo.