Pa de pessic de poma
• 1 iogurt natural
• 3 ous
• 2 pomes
• oli d'oliva
• sucre
• farina
• Llevat en pols
• Mantega
Posarem el iogurt en un bol i no en llençarem el vaset, que farem servir per afegir-hi els altres ingredients. Hi afegirem un vaset d'oli, un altre de sucre i tres de farina i ho barrejarem tot bé.
Batrem els ous i també els afegirem al bol, junt amb el llevat. Ho passarem tot per la batedora. Pelarem les pomes, els treurem el cor i les tallarem a làmines fines abans d'afegir-les a la massa.
Encendrem el forn a 200 graus i deixarem que s'escalfi. Mentrestant, untarem un motllo amb mantega i l'empolsinarem de farina abans d'abocar-hi la massa que hem preparat abans
.
Abaixarem el forn fins als 180 graus i el courem durant 45 minuts. Després, el deixarem refredar, el desmotllarem i ja el podem servir.