Pavlova
dj., 15/12/2022 - 13:42
• 2 Kiwis
• 3 clares d'ou
• sal
• ¾ de tassa de fructosa
• ¼ de tassa de sucre
• 1 cullerada de Maizena
• 1 culleradeta de suc de llimona
Batrem les clares amb el pessic de sal fins que ens quedin a punt de neu. Sense deixar de batre i de manera gradual hi afefirem la fructosa, i seguirem batent fins que quedi completament dissolta.
Després barrejarem bé el sucre amb la Maizena i ho afegirem a les clares junt amb la culleradeta de suc de llimona. Posarem la barreja en una plata de forn, donant-li forma de cercle i procurant no estendre-la gaire.
Ho enfornarem, durant 30-40 minuts, a 125º i després ho deixarem refredar, ja que és molt més bo si el deixem reposar tota una nit. Després tallarem els kiwis a rodelles i decorarem el pastís.