Peres caramel·litzades amb mató i teula de taronja
• Pera conference 2 unitats
• Mató 200 g
• Mantega 40 g + quantitat suficient per a caramel·litzar les pereS
• Farina 30 g
• Sucre 80 g + quantitat suficient per a caramel·litzar les peres
• Taronja 1 unitat
Netegeu les peres i talleu-les a quarts (posar-les en aigua i llimona per a que no s’oxidin)
En un bol mescleu la farina, el sucre, la mantega i la pell d’una taronja.
Un cop està ben mesclat, repartiu petites cullerades ben separades entre sí en una safata de forn (amb paper de forn).
Feu coure al forn 10 minuts a 180º C (Vigilar cada 5, per si de cas).
Mentre couen al forn. Caramel·litzeu les peres posant una mica de mantega i sucre en una paella ben calenta. Doneu volta i volta i poseu-les en una safata de forn.
RECEPTA CEDIDA PER SARA CAMPS VICTORY
Traieu les teules del forn i deixeu-les refredar.
Feu coure les peres al forn a 180ºC durant 15 minuts aproximadament.
Munteu el plat amb una mica de mató al fons, les peres i la teula.